+34 647 544 097
#casa03 per a una parella · reforma vivenda parcial · 30m² ·Sant Esteve de Llémena · Garrotxa
 
El més important quan confies casa teva a una interiorista és que al final del procés estiguis gaudint d’un espai que t’encanti i que es correspongui amb el teu desig inicial. Cada matí quan ens aixequem i passem a aquest espai tan obert i lluminós diem, wow! Quina cuina tan bonica i quin espai tan divertit per començar el dia. Les idees creatives i pràctiques, el procés força fluid i els acabats de superqualitat. Gràcies Carlota!”
 
Cae&Joan Carles

 

 

#loft05 per a una parella · reforma vivenda integral · 40m² ·BCN · Gràcia
 
“La Carlota va aconseguir superar les nostres expectatives. Amb autonomia per fer el projecte, les seves propostes van ser creatives i van donar més valor al nostre pis. A més, gràcies als seus reportis constants i encara que des de Miami, el seguiment de l’obra es va fer fàcil i tranquil.”
 
Karine&Jean

 

 

#loft04 per a una parella · reforma vivenda parcial · 80m² ·BCN · Eixample
 
“Feia temps que voliem renovar el pis i actualitzar-lo per aprofitar el màxim l’espai, però no sabíem ni per on començar. Vam contactar amb la Carlota que va entendre perfectament les nostres necessitats i les idees que ens va proposar van complir amb les nostres expectatives. El disseny i la gestió del projecte van ser fantàstics! “
 
Joan Anton&Javier

 

 

#piso03 · reforma vivenda parcial · 100m² ·BCN · Gavà

 

“Gràcies a la Carlota, a les seves idees i la seva professionalitat, la nostra vivenda ha quedat tal i com ens la imaginàvem: acollidora, moderna, funcional i amb un disseny personalitzat. T’ajuda a treure el millor de cada racó sense deixar de banda la teva essència” 
 
Elena&Òscar

 

#loft03 per a una parella · Reforma integral · 160m² · BCN · Sant Gervasi

 

“Després de comprar un pis que no m’agradava gens… i després d’amagar mil.lers de columnes que no donaven massa bona prespectiva, la Carlota ens va suggerir, una altra visió i va saber combinar armaris, colors, espais, etc. Va entendre, sobre tot, el concepte de vivenda que jo volia, i ara estem molt a gust ….. tossuda però amb molt bona visió general. Finalment el seu atreviment, en el nostre cas, va ser una molt bona proposta.”
Susana&Jordi

 

“En aquest projecte el més difícil va ser poder concentrar totes les necessitats dels clients. El pas de les instal·lacions de domòtica, lampisteria, electricitat, aire condicionat, etc i alhora mantenir la senzilla però acuradísima estètica del projecte. Realment vaig poder aplicar la màxima del “menys és més” en tot el seu potencial. Cada espai està pensat per obtenir la seva capacitat espacial al màxim sense pertorbar la sensació de relax alhora que l’estil d’avantguarda de l’habitatge. Puc dir que és un habitatge projectat amb el màxim detall en el que m’encantaria viure per moltíssimes raons.”
A continuació podeu veure un vídeo de tot el procés creatiu i d’execució del projecte …;)
 

 

 
#casa02 per a una parella · Reforma integral · 500m² · Cerdanya · Bolvir
 
“La casa de la montanya…
Pedra, fusta, llar de foc, etc…conviure amb aquests elements pot donar un resultat de casa tòpica i típica, que nosaltres tampoc voliem….
Veure el Cadí era el més important en el noste indret; també convinar els colors de la terra, sense alterar la calma, ni posar-hi mobles, vitrines etc. Ho vam aconseguir, amb espais diàfans, colors naturals, terres ceràmics…. Un projecte llarg i dur que finalment disfrutem moltíssim.
Primordial que algú professional et doni un cop de mà.
Gràcies Carlota! “
 
Susana&Jordi
 
“En aquest projecte vam començar a col·laborar juntament amb els arquitectes quan estaven iniciant la distribució interior. Suggerim als clients un canvi radical en la manera de distribuir els espais, creant zones totalment obertes i àmplies on poder rebre als seus convidats. Crec que aquest projecte no té res que no estigui dissenyat especialment per a ells. És un treball cuidat al detall de disseny d’elements arquitectònics (escales, xemeneies, portes corredisses i batents, mobles, selecció de materials, textures, colors, tractament de la il·luminació, tèxtils, etc.). També vàrem projectar els exteriors de l’habitatge, inclosa la piscina, en col·laboració de la paisatgista Bàrbara Pla.” 

 

 
#piso02 · reforma vivenda parcial · 80m² ·BCN · Vila Olímpica
 
“La Carlota es resolutiva, creativa i sap captar allò que vols fent de la teva llar un lloc millor “
                                                         
Sònia Rodríguez
           
 

 

#loft02 per a una família · Reforma integral · 100m² · BCN · Passeig Colom

 

“Durant la reforma que vàrem fer del nostre pis de Passeig de Colom la Carlota va ser una peça clau. Va identificar la nostra essència, la nostra personalitat i la va connectar amb les propostes creatives que de seguida ens van encaixar. Tant en el procés de distribució dels espais, cromatisme, il.luminació, així com la tria de mobles ens va donar idees que ens van encantar. És superdiligent i lidera la direcció de l’obra de manera eficient complint en plaços i per suposat en la qualitat dels acabats.”
 
Bibiana&David
#loft01 · Reforma integral · 65m² · BCN · Eixample esquerra

 

Aquest projecte va ser un repte per moltes raons. Teníem una planta de molt difícil distribució a causa de la seva forma exageradament triangular. Una gran terrassa a un nivell més baix que només tenia accés des d’una petita porta de la sala. La voluntat de la clienta de crear un espai amb una gran personalitat, d’estades àmplies per poder rebre convidats i cuinar còmodament dues persones, la necessitat de comunicar tot el pis amb la terrassa i tot això amb una explosió de color i certs aires ètnics. No puc estar més contenta del resultat.
A continuació podeu veure un vídeo de tot el procés creatiu i d’execució de el projecte …;)
 
 
#piso01 · Reforma integral · 110m² · BCN · Vila Olímpica

 

“En aquest projecte la clienta va deixar molt clares les seves idees. Volia una llar elegant, discreta i equilibrada. Volia una zona per a treballar còmodament i unificar espais. L’objectiu de projectar un habitat acollidor, còmode, funcional i elegant es va aconseguir mitjançant la comunicació d’espais, el disseny de mobles a mida i utilitzant una gama cromàtica constant basada en els tons neutres i materials naturals d’alta qualitat.”

 

 
#casa01 · Reforma integral de la planta baixa · 55m² · BCN · Sant Quirze

 

“Haver contractat a la Carlota és el millor que podríem  haver fet en la reforma de casa. Les seves suggerències i idees van expandir enormement les possibilitats de casa nostra amb soluciuons i alternatives que no haguéssim pensat mai. Ens va saber acompanyar fins a un resultat equilibrat i elegant, alhora que acollidor, còmode i funcional. En l’execució de l’obra ens va evitar complicacions i mals de cap, la qual cosa és de molt agraïr, acabant-la en temps i forma.”
 
Bea&Francesc
Moltes gràcies a tots els clients que heu dedicat el vostre temps a escriure unes paraules sobre l’experiència que compartim en el seu moment.
Cadascún ha estat especial i tinc de tots un bonic record.
 
Estic encantada d’haver-vos ajudat al fet que cada dia gaudiu de les vostres llars!