+34 647 544 097

#casa02 per a una parella · Reforma integral · 500m² · Cerdanya · Bolvir

“La casa de la muntanya…
Pedra, fusta, llar de foc, etc… Conviure amb aquests elements pot donar un resultat de casa tòpica i típica, que nosaltres tampoc volíem…
Veure el Cadí era el més important en el nostre indret; també combinar els colors de la terra, sense alterar la calma, ni posar-hi mobles, vitrines, etc. Ho vam aconseguir, amb espais diàfans, colors naturals, terres ceràmics… Un projecte llarg i dur que finalment gaudim moltíssim.
Primordial que algú professional et doni un cop de mà.
Gràcies, Carlota! “

Susana&Jordi

“En aquest projecte vam començar a col·laborar juntament amb els arquitectes quan estaven iniciant la distribució interior. Suggerim als clients un canvi radical en la manera de distribuir els espais, creant zones totalment obertes i àmplies on poder rebre als seus convidats. Crec que aquest projecte no té res que no estigui dissenyat especialment per a ells. És un treball cuidat al detall de disseny d’elements arquitectònics (escales, xemeneies, portes corredisses i batents, mobles, selecció de materials, textures, colors, tractament de la il·luminació, tèxtils, etc.). També vàrem projectar els exteriors de l’habitatge, inclosa la piscina, en col·laboració de la paisatgista Bàrbara Pla.”